Catering met privé chef-kok Rolf Hoekstra

Catering op hoog niveau. Wie wil er nu geen Beef Hammers op je bedrijfsfeest of bruiloft?

Lees verder Direct contact

Catering op locatie

Graag kom ik bij jouw bedrijfsfeest, bruiloft of een feestelijke avond thuis om jouw gasten van heerlijk eten te voorzien. Elke avond is anders en daarom maak ik graag een passend voorstel.

Door complexiteit en signatuur van mijn gerechten, kan ik slechts in beperkte mate aanpassingen doorvoeren in het menu. Het koken met mooie seizoensgroenten staat centraal in mijn menu. Echter, een lactosevrij of veganistisch menu kan ik helaas niet aanbieden. Verse producten uit de zee en al het moois wat de natuur te bieden heeft, zit verankerd in het DNA van Rolf Cooking.

Om mijn kwaliteit te waarborgen kan ik catering aanbieden vanaf 12 tot een maximum van 200 personen. Catering doe ik in de vorm van een walking diner.

Is de locatie bij jou thuis of bij je bedrijf niet passend? Ik werk samen met verschillende mooie locaties in Friesland. Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

of bel 06 51 627 508.

Rolf, privé chef-kok bij je thuis of op locatie in Friesland. Catering op hoog niveau. Wie wil er nu geen Beef Hammers op je bedrijfsfeest of bruiloft?

Prijslijst Big Green Egg Catering

De prijzen voor catering hangen helemaal af van de wensen van jou als gast. Graag kom ik in contact om zo een passend voorstel te maken.

Heb je interesse in catering? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

of bel 06 51 627 508.

“Alle bereidingen op de Big Green Egg waren een feestje. Wij en onze gasten hebben genoten. Een stuk vlees aan het spit wat fantastisch smaakte was het hoogtepunt.”