Locaties voor jouw diner of workshop

Rolf Cooking werkt samen met verschillende locaties in Friesland. Hieronder vind je mooie locaties waar ik diners en workshops kan geven. Hier kunnen jullie met het gezelschap eventueel ook overnachten.

Bekijk locaties

Rolf, privé chef-kok bij je thuis of op locatie in Friesland

Uitgerust voor Zaken in Heerenveen

Uitgerust voor Zaken is een bijzonder logeerconcept in een gerenoveerde boerderij in het Friese Heerenveen. Zowel zakelijke- als vakantiegasten zijn hier welkom. Alle voorzieningen om rustig te kunnen werken zijn aanwezig, daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning. Alle zes de kamers, of eigenlijk verblijven, hebben een heerlijke boxspring en panorama-uitzicht over het park of het open vaarwater. Ook biedt Uitgerust voor Zaken een inspirerende ruimte voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, workshops en trainingen tot 12 personen.

Opper 56 in Heeg

Groots genieten tussen de Friese meren! Aan de rand van het watersport plaatsje Heeg ligt ’t Skurhûs. Een sfeer- en stijlvolle villa aan het water op steenworp afstand van het Heegermeer. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 bedstedes en 5 badkamers. In ’t Skurhûs kan je high end vergaderen. De villa heeft diverse plekken waar mensen in kleiner verband met elkaar kunnen overleggen. De villa is geschikt voor evenementen tot 20 personen.

Overige locaties

Niet helemaal passend? Heb je een andere locatie in gedachten of zelf een locatie aan te bieden? Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden.