Culinair thuisdiner met privé chef-kok Rolf Hoekstra

Heerlijk dineren in een intieme omgeving met alleen jouw eigen gezelschap

Lees verder Direct contact

Heerlijk dineren in een intieme omgeving met alleen jouw eigen gezelschap?

Ik kom graag bij je thuis of op een externe locatie koken. Ik zorg ervoor dat jullie zorgeloos van het eten, drinken en het goede gezelschap kunnen genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken over servies, glaswerk en de afwas. Na het diner ga je samen nog lekker nazitten in je eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard zorg ik er voor dat de keuken aan het einde weer netjes wordt achtergelaten.

Een menu begint vanaf 4-gangen met daaraan voorafgaand amuses. Het menu kan uitgebreid worden met een extra gang, bijpassende wijnen of bieren en huisgemaakte lekkernijen bij de koffie.

Door complexiteit en signatuur van mijn gerechten, kan ik slechts in beperkte mate aanpassingen  doorvoeren in het menu. Het koken met mooie seizoensgroenten staat centraal in mijn menu. Echter, een lactosevrij of veganistisch menu kan ik helaas niet aanbieden. Verse producten uit de zee en al het moois wat de natuur te bieden heeft, zit verankerd in het DNA van Rolf.

Heb je interesse in een thuisdiner? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

of bel 06 51 627 508.

Rolf, privé chef-kok bij je thuis of op locatie in Friesland. Culinair genieten met streekproducten bij jou thuis.

Prijslijst culinair thuisdiner

4-gangen 75 p.p.
5-gangen85 p.p.
Supplement kaas15 p.p. (te bestellen vanaf 6 personen)

Dranken

Prosecco aperitief8,50 per glas
Frysling aperitief12,50 per glas
Huiswijn (wit of rood)29,50 per fles
Fles bijpassende wijn37,50 per fles
Huisgemaakte koffielekkernijen12,50 p.p.

Alle wijnen zijn ook alcoholvrij te bestellen.

Thuisdiners zijn te boeken van maandag tot en met donderdag vanaf 4 personen en vrijdag tot en met zondag vanaf 6 personen. Onder de 10 personen verkoop ik alleen een totaalbeleving. Deze bestaat uit 5 gangen met bijpassende wijnen en koffielekkernijen voor 155 euro. Bij een diner op een zakelijke locatie kan er een toeslag berekend worden voor de huur van de ruimte. Een thuisdiner is exclusief transportkosten à € 0,48 per kilometer.

Heb je interesse in een thuisdiner? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

of bel 06 51 627 508.

“We hebben een heerlijk gegeten en zijn helemaal ontzorgd. Het niveau is top! En het fijne was dat we daarna met ons eigen gezelschap konden blijven zitten en daarna zo ons bed in konden rollen.”