Culinair thuisdiner met privé chef Rolf Hoekstra

Heerlijk dineren in een intieme omgeving met alleen jouw eigen gezelschap

Heerlijk dineren in een intieme omgeving met alleen jouw eigen gezelschap?

Ik kom graag bij je thuis of op een externe locatie koken. Ik zorg ervoor dat jullie zorgeloos van het eten, drinken en het goede gezelschap kunnen genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken over servies, glaswerk en de afwas. Na het diner ga je samen nog lekker nazitten in je eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard zorg ik er voor dat de keuken aan het einde weer netjes wordt achtergelaten.

Een diner aan huis of op een andere locatie is te boeken vanaf 6 personen

Je ontvangt dan van mij een passend menuvoorstel. Een menu begint vanaf 4-gangen met daaraan voorafgaand een amuse. Het menu kan uitgebreid worden met een extra gang, bijpassende wijnen of bieren en huisgemaakte lekkernijen bij de koffie.

Door complexiteit en signatuur van mijn gerechten, kan ik slechts in beperkte mate aanpassingen  doorvoeren in het menu. Het koken met mooie seizoensgroenten staat centraal in mijn menu. Echter, een lactosevrij of veganistisch menu kan ik helaas niet aanbieden. Verse producten uit de zee en al het moois wat de natuur te bieden heeft, zit verankerd in het DNA van Rolf.

Heb je interesse in een thuisdiner? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

of bel 06 51 627 508.

Rolf, privé chef in Noord-Nederland. Culinair genieten met streekproducten bij jou thuis.

Prijslijst culinair thuisdiner

4-gangen 75 p.p.
5-gangen85 p.p.
Supplement kaas15 p.p. (te bestellen vanaf 6 personen)

Dranken

Aperitief (ook alcoholvrij te bestellen)8,50 per glas
Huiswijn (wit of rood)29,50 per fles
Wijnarrangement (4-gangen)30 p.p. (te bestellen vanaf 4 personen)
Wijnarrangement (5-gangen)37,50 p.p. (te bestellen vanaf 4 personen)
Huisgemaakte koffielekkernijen12,50 p.p.

Een thuisdiner is exclusief transportkosten à € 0,48 per kilometer en het cheftarief dat wordt berekend aan de hand van het aantal personen. Bij groepen vanaf 10 personen vervalt het cheftarief. Bij een diner op een zakelijke locatie kan er een toeslag berekend worden voor de huur van de ruimte.

Heb je interesse in een thuisdiner? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

of bel 06 51 627 508.

“We hebben een heerlijk gegeten en zijn helemaal ontzorgd. Het niveau is top! En het fijne was dat we daarna met ons eigen gezelschap konden blijven zitten en daarna zo ons bed in konden rollen.”