Big Green Egg workshop

Leer roken en grillen. Low en slow met de Big Green Egg

Lees verder Direct contact

Met een EGG geniet je het hele jaar door van de lekkerste smaken!

Mooi gegrild, zeer mals vlees, gerookte vis en smaakvolle desserts. Tijdens een interactieve workshop leer ik jullie alles over deze barbecue. Perfect voor vriendengroepen, een teamuitje of teambuilding! Ook als je een eigen kamado hebt of er één aan wilt schaffen maar niet precies weet wat de mogelijkheden zijn, neem ik je graag mee in de wereld van het koken met houtskool.

Een Big Green Egg workshop is in twee varianten beschikbaar: Basis en Deluxe

En is te boeken vanaf 8 personen bij jou thuis of op een (zakelijke) locatie. Je leert tijdens de workshop meer over verschillende bereidingen van vlees, vis en groenten en de Big Green Egg zelf. Bijvoorbeeld hoe je de BBQ aansteekt en de verschillende accessoires gebruikt. Ook krijg je uitleg over hoe je de gerechten mooi presenteert. We maken het zo interactief als je zelf wilt. Een workshop duurt ongeveer 4 uur.

of bel 06 51 627 508.

Rolf, privé chef-kok bij je thuis of op locatie in Friesland. Leer roken en grillen. Low en slow met de Big Green Egg.

Prijslijst Big Green Egg workshop

Basisworkshop Big Green Egg

De gerechten hieronder zijn ter inspiratie. Ingrediënten zijn afhankelijk van beschikbaarheid in het seizoen. Ik maak graag op maat een voorstel dat bij jullie past.

  • Het maken van een Flammkuchen
  • Roken van een mooi stuk vis
  • Kip op een bierblik garen
  • Groenten poffen in zoutkorst
  • Buikspek op het spit garen
  • Schaal- en schelpdieren bereiden in de Skillet

Deze workshop is te boeken voor 100 euro per persoon exclusief drank (minimaal 8 en maximaal 12 personen).

Deluxe workshop Big Green Egg

De gerechten hieronder zijn ter inspiratie. Ingrediënten zijn afhankelijk van beschikbaarheid in het seizoen. Ik maak graag op maat een voorstel dat bij jullie past.

  • Kabeljauw op houten plank garen
  • Halve kreeft met basilicum boter en afroken
  • Coquilles in schelp garen
  • Iberico spareribs grillen
  • Gesplitste sukade grillen
  • Mosselpan in de Skillet
  • Runderstuk slowcooking

Deze workshop is te boeken voor 175 euro per persoon exclusief drank (minimaal 8 en maximaal 12 personen).

Heb je interesse in een workshop? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

of bel 06 51 627 508.

“Na het volgen van deze workshop zijn mijn twijfels weg. Ik ga zelf ook een kamado kopen. Ik zie welke mogelijkheden er zijn met verschillende bereidingen.”